خواص زردآلو خشک
میوه خشک زردآلو دارای همان خواص زردآلو تازه است و صرفا آب آن خشک شده اما ارزش غذایی آن حفظ شده و ماندگاری و حتی خواص آن افزایش می یابد. می توانید این میان وعده مغذی را با ماندگاری بالا را با اطمینان خاطر مصرف کنید.
خواص میوه خشک زرد آلو برای سلامتی
- حاوی مقادیر زیادی کربوهیدرات است.
- سرشار از ویتامین C و A است. بنابراین در تقویت بینایی و رشد اطفال بسیار موثر است.
- بعنوان یک ملین طبیعی برای رفع مواد زائد کاربرد دارد.
- برای درمان اسهال می توانید زردآلو خشک را با آب سرد میل کنید.
- حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان بوده که سبب حفاظت درمقابل رادیکال های آزاد اکسیژن می شود. بنابراین با پیری، سرطان و بیماریهای مختلف مبارزه می کند.
- با دارا بودن ویتامین های گروه B به درمان بیماری های عصبی و روحی، گیجی، بی خوابی، فراموشی و خستگی شدید کمک می کند.
- سرشار از ویتامین های E و بتاکاروتن است.
- برای افراد لاغر و افرادی که کارهای فکری زیادی دارند، سرشار از مواد مغذی است.
- برای باز کردن گرفتگی های مجاری عروقی و نرم کننده سفتی ها از آن استفاده می شود.
- با داشتن مقادیر زیادی اسید سالیسیلیک، به درمان دردهای مفصلی و رماتیسم کمک می کند.
- خیسانده میوه خشک زرد آلو به همراه آب گرم و عسل برای رفع تب مفید است.
- خواص آرام بخشی و نشاط آوری داشته و به افراد دارای بیماری های قلبی کمک می کند.
- حاوی مقادیر زیادی ویتامین D است و به رشد استخوان و دندان ها کمک می کند.
- سبب هضم غذا شده و به پیشگیری از یبوست کمک می کند.
- به علت دارا بودن فلوئور، سبب پیشگیری از پوسیدگی دندان می شود.
- دارای خواص ضد سرطان است. بخصوص در بهبود سرطان ریه و لوزالمعده موثر است.
- پتاسیم موجود در آن سبب تنظیم فشار خون می شود.
- دارای مقادیر زیادی آهن و مس بوده و برای افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید است.
منبع : میوه خشک موژان