خواص زردآلو خشک 

میوه خشک زردآلو دارای همان خواص زردآلو تازه است و صرفا آب آن خشک شده اما ارزش غذایی آن حفظ شده و ماندگاری و حتی خواص آن افزایش می یابد. می توانید این میان وعده مغذی را با ماندگاری بالا را با اطمینان خاطر مصرف کنید.

 خواص میوه خشک زرد آلو برای سلامتی 

  • حاوی مقادیر زیادی کربوهیدرات است.
  • سرشار از ویتامین C و A است. بنابراین در تقویت بینایی و رشد اطفال بسیار موثر است.
  • بعنوان یک ملین طبیعی برای رفع مواد زائد کاربرد دارد.
  • برای درمان اسهال می توانید زردآلو خشک را با آب سرد میل کنید.
  • حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان بوده که سبب حفاظت درمقابل رادیکال های آزاد اکسیژن می شود. بنابراین با پیری، سرطان و بیماریهای مختلف مبارزه می کند.
  • با دارا بودن ویتامین های گروه B به درمان بیماری های عصبی و روحی، گیجی، بی خوابی، فراموشی و خستگی شدید کمک می کند.
  • سرشار از ویتامین های E و بتاکاروتن است.
  • برای افراد لاغر و افرادی که کارهای فکری زیادی دارند، سرشار از مواد مغذی است.
  • برای باز کردن گرفتگی های مجاری عروقی و نرم کننده سفتی ها از آن استفاده می شود.
  • با داشتن مقادیر زیادی اسید سالیسیلیک، به درمان دردهای مفصلی و رماتیسم کمک می کند.
  • خیسانده میوه خشک زرد آلو به همراه آب گرم و عسل برای رفع تب مفید است.
  • خواص آرام بخشی و نشاط آوری داشته و به افراد دارای بیماری های قلبی کمک می کند.
  • حاوی مقادیر زیادی ویتامین D است و به رشد استخوان و دندان ها کمک می کند.
  • سبب هضم غذا شده و به پیشگیری از یبوست کمک می کند.
  • به علت دارا بودن فلوئور، سبب پیشگیری از پوسیدگی دندان می شود.
  • دارای خواص ضد سرطان است. بخصوص در بهبود سرطان ریه و لوزالمعده موثر است.
  • پتاسیم موجود در آن سبب تنظیم فشار خون می شود.
  • دارای مقادیر زیادی آهن و مس بوده و برای افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید است.

منبع : میوه خشک موژان